Vi optimerar energianvändningen för
minsta möjliga miljöpåverkan

Reflektioner från vår VD Åsa Wikensten

Det har nu gått drygt två månader sen jag axlade rollen som VD för Coromatic Sverige. Det har varit roligt och lärorikt och jag slås dagligen av vilka bedrifter vi som organisation utför för att säkra såväl våra kunders verksamhet som samhället i stort.

Jag tror att vi alla kan instämma i att de senaste månaderna har varit annorlunda på många sätt. Social distansering, oro för såväl sin egen, nära och käras hälsa och välmående och alla de restriktioner som vi gemensamt tagit ansvar för att upprätthålla i samhället och på så sätt hjälpts åt att hålla nere smittspridningen och trycket inom sjukvården.

Årets kundundersökning visar mycket hög kundnöjdhet

För femte året i rad visar vår kundundersökning att våra kunder har ett enormt förtroende för oss som partner. På frågan - Skulle du rekommendera Coromatic får vi poängen 9 av 10! Vårt fantastiska team skapar tillsammans en kundupplevelse utöver det vanliga. När vi har kul på resan når vi våra mål. Här kan ni läsa några av våra kundreferenser.

Coromatic fokuserar på hållbar och fossilfri reservkraft

– Vi arbetar hela tiden med att se hur våra lösningar kan minska påverkan på klimatet, och ofta handlar det om att minska kundernas energiförbrukning. Idag är jag glad över att kunna presentera ytterligare ett initiativ genom att vi erbjuder den senaste motortekniken i våra

reservkraftslösningar där så är möjligt. Genom detta gör vi det möjligt för våra kunder att gå över till ett miljömässigt hållbarare alternativ. De nya motorerna kan dessutom drivas med helt fossilfritt bränsle, vilket minskar emissionerna ännu mer och är bättre klimatmässigt då det minskar CO2-utsläppen, säger Robin Carlsson, affärsområdesansvarig Critical Power, Coromatic.

Låt oss ansvara för driften

Trots att det ligger utanför kärnverksamheten för de flesta organisationer, så ställs det höga krav på driften av verksamhetskritiska anläggningar och dessutom kan det kosta mycket då dessa anläggningar är helt avgörande för att verksamheten överhuvudtaget ska fungera.

Event 2020

Vi på Coromatic vill dela med oss av vår kunskap och erfarenhet och deltar som partners på event runt om i landet varje år.

Ni träffar oss på Stadsnätsföreningens Årskonferens den 21-23 september i Linköping och på eventet DI Datacenter den 10:e november i Stockholm.

Välkommen att anmäla dig redan nu!

Följ oss på sociala medier!

Vi delar kontinuerligt med oss av nyheter, case studies, whitepaper, information om event med mera på LinkedIn/Facebook. Börja följ oss redan idag!

Om Coromatic

Coromatic säkrar tillgång till kraftförsörjning och datakommunikation för verksamhetskritiska anläggningar. Vi tillhandahåller hög tillgänglighet och produktivitet för våra kunder, vi räddar liv genom oavbruten drift 24/7, och optimerar energianvändningen för minsta möjliga miljöpåverkan.

Företagets kunder finns inom en mängd olika branscher som exempelvis bank och finans, sjukvården, försvaret och många andra organisationer där tillgång till kraftförsörjning och datakommunikation är avgörande.  Coromatic erbjuder rådgivning, underhåll och service. Vi designar, bygger och driver våra kunders tekniska infrastruktur med fokus på energieffektivitet.
 
Coromatic har mer än 500 anställda och har levererat lösningar och tjänster till mer än 5000 företag i Norden. Coromatic är en del av E.ON koncernen.

Coromatic HK, Ranhammarsvägen 20, port C, 168 67 Bromma, Stockholm |
08-564 605 90  | info@coromatic.se  | coromatic.se |  © Coromatic
Danmark | Norge | Sverige
Detta e-postmeddelande är skickat till Charlotte.Geeber@coromatic.se  | Avregistrera