Coromatic er fortsatt i vekst!

I den anledning har vi vært så heldige å kunne ansette opptil flere nye ansatte siden våren. Dette er både nye stillinger, men også noen erstatninger. Vår administrerende direktør, Leif Lippestad, ønsker dem alle velkommen!

Discovery Networks 

Discovery Networks Sverige er en del av verdensledende Discovery Inc., som når ut til mer enn 3 billioner seere i mer enn 220 land, på 50 ulike språk. 

"In designing the data center and the network, I became aware of the depth of understanding Coromatic had of designing and building critical environments".  forteller Mark Ellison, direktør for teknisk anleggsplanlegging og prosjektering i Discovery.

Verdens minste UPS - Ultraslanke Extreme-UPS J60i

Med denne nyheten sikrer du ditt utstyr mot unødvendige overspenninger og strømbrudd, noe som kan fatale følger for din virksomhet. Xtreme Power J60i gir deg fordelene med litiumbatteri-teknologi i en og samme slanke UPS.
 
Litiumbatteri-teknologi tillater J60i å fungere kontinuerlig opptil 40°C uten reduksjon i batterilevetid. Den har avtagbare monteringsvinkler og enkle tilkoblinger gjør J60i ideell for å gi kontinuerlig kraft der en konvensjonell UPS ikke fysisk passer.

Den kan i tillegg leveres med SNMP for overvåkning. Passer perfekt for dørautomatikk, monitorer, heiser, rømningsveier og kasseapparat, for å nevne noen.
 
Ta kontakt med olaf.ditlev-simonsen@coromatic.no for mer informasjon.

En serviceavtale hos Coromatic gjør det mulig for deg å fokusere på dine kjerneområder

Serviceavgiftene gir deg en forutsigbar kostnadsramme. Den inkluderer alt av tid og materialer, og vi tilbyr muligheten til å endre servicenivå under spesielle situasjoner hvor det er behov for økt sikkerhet.

Er du nysgjerrig på hvilke elementer som kan inngå i en Coromatic serviceavtale:

Våre ansatte utvikler jevlig sin faglige kompetanse 

Med sin nye sertifisering fra Uptime Institute, Accredited Tier Designer, er Magnus Børgund Askautrud en av flere i Coromatic med en spisset kompetanse innen design av datasenter. Vi ser frem til å kunne hjelpe våre kunder med å skape enda flere datasentere i fremtiden!

Følg oss på sosiale medier!

Vi deler kontinuerlig av nyheter, referansecaser og annen nyttig informasjon på vår Facebook- eller LinkedIn-side. Følg oss allerede i dag slik at du alltid er oppdatert!

Om Coromatic

Coromatic sikrer tilgang til strømforsyning og datakommunikasjon for virksomhetskritiske anlegg. Vi sørger for høy tilgjengelighet og produktivitet, redder liv gjennom avbruddsfri drift 24/7 og optimaliserer energiforbruket. 

Selskapets kunder finnes innen flere ulike bransjer som finans, helsevesenet, forsvaret og mange andre organisasjoner med behov for tilgang til strømforsyning og datakommunikasjon. 

Coromatic tilbyr rådgivning, drift og vedlikehold. Vi designer, bygger og drifter teknisk infrastruktur på en energieffektiv måte.
Coromatic har over 500 medarbeidere, og har levert løsninger og tjenester til over 5000 virksomheter i Norden. Coromatic er en del av E.ON konsernet.

Coromatic AS, Rosenholmveien 25, 1414 Trollåsen
+47 22 76 40 00  | post@coromatic.no | coromatic.no |  © Coromatic
DanmarkFinland | Norge | Sverige
Denne e-postmeldingen er sendt til kathrine.g.farstad@coromatic.no  | Avregistrer