Glade kunder er vores drivkraft

I Coromatic samarbejder vi på kryds og tværs for at sikre den bedst mulige service. Læs i casen om tre medarbejdere, du kan møde som kunde.

Mød UPS servicetekniker Lars Meier Rasmussen, Teamleder for UPS serviceteknikerne Margit Agerskov og Junior Account Manager Joakim Brandt, når de fortæller om hvordan de sammen arbejder for at resultatet bliver en glad kunde:

Har du tjekket vores nye produktsider?

Coromatic kan levere rigtig meget, og ikke kun store, færdige løsninger og komplette anlæg. UPS, generatorer, batterier og strømfordelingsudstyr  - find lige det du skal bruge, og se hvem der kan hjælpe dig med at vælge det helt rigtige:

Trends and New Technologies to Disrupt Traditional Datacenter Designs 

Se et interview fra dagen med Managing Director Michael Petersen fra Datacenter Forum 2017. Her kan du også skrive til os, hvis du ønsker at modtage videoen fra præsentationen.

Skal du med på Ajour messen den 23. og 24. november?

Kom og besøg os på maskinmestrenes erhvervskonference i OCC i Odense på stand nr. 3109 og hør mere om hvordan vi kan hjælpe dig og din forretning.

Tilmeld dig på nedenstående link:

Om Coromatic

Coromatic er førende leverandør af løsninger til kritisk infrastruktur, som for eksempel datacentre. Coromatic sikrer, at kundernes virksomhed fungerer uden afbrud ved, på en energieffektiv måde, at sikre adgang til strømforsyning og datakommunikation. Coromatic kan tage et helhedsansvar fra strategi og design til integration, vedligeholdelse og drift af kritisk infrastruktur.

Kunderne er datacentre, hospitaler, energisektoren, fremstillingsindustri, offentlige virksomheder og hovedkontorer. Coromatic har over 530 medarbejdere i Norden samt resten af verden og har til dato leveret løsninger til virksomheder i mere end 50 lande rundt om i verden. Coromatic ejes af EQT og medarbejderne

Coromatic A/S, Agerhatten 5, DK-5220 Odense SØ | +45 66 17 62 60 | info@coromatic.dk  | coromatic.dk |  © Coromatic
DanmarkFinland | Norge | Sverige
Denne e-mail sendes til mette.bott@coromatic.dk  | Afmeld