Hur energieffektivt är ert datacenter – dags att energioptimera?

Coromatic inbjuder till energioptimering
Vår målsättning är att använda minsta möjliga energi för bästa möjliga affärsresultat – energioptimering! Vi hjälper våra kunder att optimera sin anläggning på en rad olika sätt. Vi har för närvarande ett program där vi ser över äldre kylsystem och installerar effektivare hantering av fläktar, vi genomför fortlöpande projekt för värmeåtervinning där restvärmen går till byggnaden eller fjärrvärmenätet och vi erbjuder tjänster för att identifiera vilka energiåtgärder som kan vara effektiva för ert datacenter.
 
Vi vill gärna ha kontakt med fler som är intresserade av att energioptimera. Anmäl er för att ta del av vår analys för er anläggning. Vi strävar efter att minska onödig användning av energi precis som vi vet att de flesta av våra kunder gör. Vi tillför kunskap om vilka åtgärder som kan anses effektiva och beräknar affärsvärdet av våra förslag för att hjälpa dig att förkorta steget från analys till handling. Resultatet blir en effektivare anläggning.
 
Ta del av vårt erbjudande inom energitjänster genom att klicka på anmälan här nedan.

Vill du ha Coromatics nyhetsbrev?

Anmäl dig här för att ta del av våra nyhetsbrev, information om framtida event, seminarier med mera.

Om Coromatic

Coromatic är den ledande leverantören av lösningar för Critical Facilities, som exempelvis datacenter. Coromatic säkerställer att kundernas verksamhet fungerar utan avbrott genom att på ett energieffektivt sätt, säkra tillgång till kraftförsörjning och datakommunikation.
 

Företaget kan ta ett helhetsansvar från strategi och design till integration, underhåll och drift av Critical Facilities. Kunder är datacenters, sjukhus, industrier, offentliga verksamheter och huvudkontor. 

Coromatic har drygt 530 anställda i Norden och resten av världen och har i dagsläget levererat lösningar och tjänster till företag i mer än 50 länder runtom i världen. Coromatic ägs av EQT tillsammans med medarbetarna.

Coromatic HK, Norrbyvägen 32, 168 69 Bromma, Stockholm |
08-564 605 90  | info@coromatic.se  | coromatic.se |  © Coromatic
DanmarkFinland | Norge | Sverige
Detta e-postmeddelande är skickat till charlotte.geeber@coromatic.se  | Avregistrera