Vi optimerar energianvändningen för
minsta möjliga miljöpåverkan

Coromatic minskar Wexnets energianvändning

Coromatic ska modernisera Wexnets äldsta datacenter i syfte att förbättra energieffektiviteten. Datacentret är huvudnod för driften av stadsnätet och därmed helt avgörande för att säkra accessen till fibernätet som används av 35 000 privathushåll, näringsliv och verksamheter för att trygga invånarnas välfärd.

– Som en del i att vi levererar en framtidssäker teknik i form av fiber har vi även en uttalad målsättning att göra det med minsta möjliga påverkan på vårt klimat. Projektet som vi nu genomför med Coromatic AB kring energieffektivisering kommer att spela en viktig roll i resan att nå dit, säger Fredrik Johansson, sektionschef på Wexnet.

Investeringarna i digital infrastruktur ökar men inte riskmedvetenheten

Är er infrastruktur för digitalisering säkrad? Färre än hälften av alla företag klarar ett stopp i infrastrukturen. Dags att ställa sig frågan hur navet i digitaliseringen mår - infrastrukturen som säkrar datakom- och elförsörjning.

Botkyrka stadsnät - Säkring av digital infrastruktur och framtid

– I takt med kraven på digitalisering ökar dagligen de funktioner som är beroende av den stabila digitala infrastruktur som stadsnätet utgör. Därför är det självklart för oss att hela tiden arbeta för att förbättra stabiliteten och tillgängligheten i nätet, säger Mats Larson, Teknik- och driftchef på Botkyrka Stadsnät.

Låt oss ansvara för driften

Trots att det ligger utanför kärnverksamheten för de flesta organisationer, så ställs det höga krav på driften av verksamhetskritiska anläggningar och dessutom kan det kosta mycket då dessa anläggningar är helt avgörande för att verksamheten överhuvudtaget ska fungera.

Event 2020

Vi på Coromatic vill dela med oss av vår kunskap och erfarenhet och deltar som partners på event runt om i landet varje år.

Ni träffar oss på Stadsnätsföreningens Årskonferens den 17:e mars i Linköping och på eventet DI Datacenter den 17:e mars i Stockholm.

Välkommen att anmäla dig redan nu!

Följ oss på sociala medier!

Vi delar kontinuerligt med oss av nyheter, case studies, whitepaper, information om event med mera på LinkedIn/Facebook. Börja följ oss redan idag!

Om Coromatic

Coromatic säkrar tillgång till kraftförsörjning och datakommunikation för verksamhetskritiska anläggningar. Vi tillhandahåller hög tillgänglighet och produktivitet för våra kunder, vi räddar liv genom oavbruten drift 24/7, och optimerar energianvändningen för minsta möjliga miljöpåverkan.

Företagets kunder finns inom en mängd olika branscher som exempelvis bank och finans, sjukvården, försvaret och många andra organisationer där tillgång till kraftförsörjning och datakommunikation är avgörande.  Coromatic erbjuder rådgivning, underhåll och service. Vi designar, bygger och driver våra kunders tekniska infrastruktur med fokus på energieffektivitet.
 
Coromatic har mer än 500 anställda och har levererat lösningar och tjänster till mer än 5000 företag i Norden. Coromatic är en del av E.ON koncernen.

Coromatic HK, Ranhammarsvägen 20, port C, 168 67 Bromma, Stockholm |
08-564 605 90  | info@coromatic.se  | coromatic.se |  © Coromatic
DanmarkFinland | Norge | Sverige
Detta e-postmeddelande är skickat till Charlotte.Geeber@coromatic.se  | Avregistrera