Critical Facilities Advisory

Digitaliseringen utmanar traditionella affärsmodeller och gör saker möjliga som man tidigare bara kunde drömma om. Men digitaliseringen ställer även helt nya krav på infrastrukturen, där till synes basala saker som kraftförsörjning och datakommunikation blir helt avgörande för att överhuvudtaget kunna driva verksamheten. Företag måste fungera 24/7 och ledningen måste ha tillgång till rätt information, var som helst och när som helst.

Foto: Sandra Pettersson

Coromatic lanserar världens tystaste mobila elverk

Med en bullernivå om endast 52 decibel är ljudnivån i elverket, som ingår i Coromtics produktserie Non Sonus, i nivå med en modern diskmaskin. Det första elverket inom serien Non Sonus har en effekt om 100 kilovoltampere (kvA), och är framtaget för att möta behovet av tysta, smidiga och mobila elverk för tätbebyggda områden och andra ljudkänsliga miljöer.

 

Tekniknod - Finns i flera utföranden för olika tillämpningar

TN Serien består av Coromatics egentillverkade sandwichpanel som ger en stark och lätt konstruktion med god isolering och miljötålighet. Den är försedd med värme och kyla samt avbrottsfrikraft i olika konfigurationer.
 

Energitjänster från Coromatic

Kylproduktion är ett område där stora resurser förbrukas för att driva fläkt- och ventilationssystem. Detta för att kyla bort överskottsvärme från IT-utrustning, i industriella processer eller att för övrigt skapa ett stabilt inomhusklimat i värmealstrande verksamhet. Dessa utrustningar är ofta energikrävande och kan med olika åtgärder göras effektivare.

Vi flyttar till nya lokaler i Göteborg

Marknaden kopplade till datacenter och annan verksamhetskritisk infrastruktur är under stark tillväxt i hela Sverige, inte minst i de södra delarna av landet. Coromatic har sedan tidigare en stark närvaro i södra Sverige med kontor i både Göteborg, Malmö och Halmstad samt även servicetekniker på ytterligare 10 orter i regionen. Göteborgskontoret flyttar från och med den 22:a maj till nya fräscha lokaler i Västra Frölunda, EA Rosengrens gata 29.

Varmt välkommen till Powerdagarna - Avbrottsfri kraftförsörjning 24/7

Under Powerdagarna 2017 får du en rad spännande föreläsningar på temat UPS och reservkraft. Vid dessa tillfällen vill vi dela med oss av vår expertis. Vi kommer även ha våra Powerdagar på följande orter, och i Piteå och Östersund finns även möjlighet att besöka fabrikerna.
 
Bromma 12:e september
Östersund 26:e september
Piteå, Öjebyn 10:e oktober       

Trevlig sommar!

Önskar vi på Coromatic

Om Coromatic

Coromatic är den ledande leverantören av lösningar för Critical Facilities, som exempelvis datacenter. Coromatic säkerställer att kundernas verksamhet fungerar utan avbrott genom att på ett energieffektivt sätt, säkra tillgång till kraftförsörjning och datakommunikation.

Företaget kan ta ett helhetsansvar från strategi och design till integration, underhåll och drift av Critical Facilities. Kunder är datacenters, sjukhus, industrier, offentliga verksamheter och huvudkontor. 
 
Coromatic har drygt 580 anställda i Norden och resten av världen och har i dagsläget levererat lösningar och tjänster till företag i mer än 50 länder runtom i världen. Coromatic ägs av EQT tillsammans med medarbetarna.

Coromatic HK, Norrbyvägen 32, 168 69 Bromma, Stockholm |
08-564 605 90  | info@coromatic.se  | coromatic.se |  © Coromatic
DanmarkFinland | Norge | Sverige
Detta e-postmeddelande är skickat till Charlotte.Geeber@coromatic.se  | Avregistrera