Skal du med til UPS seminar i Odense
den 6. marts?

Er du interesseret i UPS? Få belyst hvad du skal være opmærksom på, når du skal vælge en UPS til dine specielle behov.

Seminaret består af en Basic del, hvor vi gennemgår de grundlæggende elementer i en UPS, og en Advanced del, hvor vi ser på de sammenhænge, som en UPS kan indgå i. Du er velkommen til at deltage i enten Basic eller Advanced delen, eller hele dagen.
Deltagelse i seminaret er GRATIS, men vi har et begrænset antal pladser – så tilmeld dig allerede i dag!

Tre stk. 1.250 kVA nødstrømsgeneratorer leveret til Bispebjerg Hospital

De tre 11 tons tunge nødstrømsgeneratorer er blevet bugseret på plads på projektet ”Nyt Hospital og Ny Psykiatri Bispebjerg”. Hør Peter Aaby fortælle om processen i videoen:

Coromatics har fået whistleblower ordning 

Coromatic tilstræber at opretholde et åbent forretningsmiljø og en højt forretningsetik. I vores virksomhed beskytter vi sikkerheden og respekten for alle der er berørt af vores forretning. Din medvirken er vigtig for at vi kan lykkes med det.  Whistleblower ordningen giver alle mulighed for at informere om en mistanke om en alvorlig afvigelse. Ordningen er et "early warning system" for at reducere risici. Det er vigtigt for os at sikre god selskabsledelse og at bevare kundernes og offentlighedens tillid til os.
 

Om Coromatic

Coromatic er førende leverandør af løsninger til kritisk infrastruktur, som for eksempel datacentre. Coromatic sikrer, at kundernes virksomhed fungerer uden afbrud ved, på en energieffektiv måde, at sikre adgang til strømforsyning og datakommunikation. Coromatic kan tage et helhedsansvar fra strategi og design til integration, vedligeholdelse og drift af kritisk infrastruktur.

Kunderne er datacentre, hospitaler, energisektoren, fremstillingsindustri, offentlige virksomheder og hovedkontorer. Coromatic har over 530 medarbejdere i Norden samt resten af verden og har til dato leveret løsninger til virksomheder i mere end 50 lande rundt om i verden. Coromatic ejes af EQT og medarbejderne

Coromatic A/S, Agerhatten 5, DK-5220 Odense SØ | +45 66 17 62 60 | info@coromatic.dk  | coromatic.dk |  © Coromatic
DanmarkFinland | Norge | Sverige
Denne e-mail sendes til mette.bott@coromatic.dk  | Afmeld