Batterier og høje temperaturer går dårligt hånd i hånd

men... NorthStar HT Red ”pure lead” batterier hjælper dig et godt stykke på vej

NorthStar HT Red batterierne er til de tunge opgaver. De tåler arbejdstemperaturer fra ÷40°C til +65°C og giver meget lang levetid selv ved 40°C omgivelsestemperatur.
 

NYHED fra NorthStar - ACE wireless batterimonitor - en komplet, integreret løsning som kombinerer Bluetooth med et IoT koncept.

Læs mere her om batterierne og den helt nye ACE wireless batterimonitor:

Nyhed! - Power på 1. klasse med UNOTECH og TRETECH. Ny serie 24V strømforsyninger med unikke data

Løsningen du skal vælge, hvis du har brug for en kompakt forsyning med høj ydelse og stor pålidelighed - også ved høje temperaturer. Enhederne har 150% ”power boost” og leveres fra 120W til 1150W med 1- eller 3-faset indgang.

Den største model har indbygget ”selvdiagnose”, der giver en tidlig indikation om enheden skal udskiftes - baseret på det reelle brugsmønster, temperatur, antal opstarter m.m.

Har du brug for en UPS til noget, der skal køre rundt?

1- fasede løsninger fra 500VA og 3-fasede op til 180kVA

Med Victron standard invertere og Multi kan du bygge meget kraftige UPS-anlæg til 3-fasede motorer, teknisk udstyr mv. Og de virker også ved høje temperaturer, rystelser, fugt og andre udfordringer. På billedet herover ser du 6 stk. Victron Quattro 48V/8kVA 3-faset i parellel 50kVA UPS-effekt og næsten 100kW peakeffekt.

Robust teknik med lynhurtig omskiftetid, meget stor ladekapacitet til lange backuptider og mulighed for generatorstart, alarmfunktioner og meget andet. Vi har 30 års erfaring i at skræddersy disse anlæg, og de kan leveres også med lithium batterier.

Find lige det du mangler!

Coromatic kan levere rigtig meget. Ikke bare store, færdige løsninger og komplette anlæg.
Vi har også masser af standard power produkter på lager - og vi ved noget om dem. Tjek vores nye produktsider - find lige det du skal bruge - og se hvem du skal snakke med:

Om Coromatic

Coromatic er førende leverandør af løsninger til kritisk infrastruktur, som for eksempel datacentre. Coromatic sikrer, at kundernes virksomhed fungerer uden afbrud ved, på en energieffektiv måde, at sikre adgang til strømforsyning og datakommunikation. Coromatic kan tage et helhedsansvar fra strategi og design til integration, vedligeholdelse og drift af kritisk infrastruktur.

 

Coromatic A/S, Agerhatten 5, DK-5220 Odense SØ | +45 66 17 62 60 | info@coromatic.dk  | coromatic.dk |  © Coromatic
DanmarkFinland | Norge | Sverige
Denne e-mail sendes til mette.bott@coromatic.dk  | Afmeld