Nyhed i DC-forsyninger!
Det hele starter med laboratorieforsyning

GENESYS+™ fra TDK Lambda er en serie af kompakte, fleksible high power DC-forsyninger, med masser af muligheder for programmering.

Her kan du f.eks. få 10kW i 19” - 2HE(U) eller hele 15kW i 3HE(U) med udgange på 0‑10V/1,500A eller 0-600V/25.5A – med 1-faset eller 3-faset forsyningsspænding. Perfekt til test og udvikling af powerløsninger.

De nye GSP-modeller kan køre i constant voltage, constant current og constant power modes. Du kan styre spænding, strøm, slew rate og programmere alle tænkelige arbitrære kurveformer på udgangen.

Forsyningen kan arbejde i storage og internal resistance mode så der kan testes op mod batterier, solceller m.m.

Som standard understøttes LAN, US, RS-232/485 og div. isolerede analoge indgange,
Desuden kan der tilvælges IEEE488, Modbus-TCP, EtherCAT m.m.
 

ABSOPULSE DC/DC
- Kvalitet fra Canada til alle formål

Skal du fra en DC-spænding til en anden? – så er det her du skal stå på - også selvom du ikke arbejder med applikationer til tog.

Canadiske Absopulse har en lang række produkter der kan anvendes i krævende installationer i vindmøller, industrien, kraftværker og til kørende materiel af en hver slags.

Alle Absopulse produkter er modulopbyggede, og der findes et hav af varianter, så rigtig mange forsyningsspændinger kan dækkes.
 

NYHED: Kompakt 5-trins intelligent batterilader

Victron Phoenix IP43 Smart lader er udviklet med industrielle, mobile og maritime opgaver i tankerne.

Der er indbygget Bluetooth, så du kan overvåge laderen og opsætte alarmer direkte fra din telefon. Den kan give enten 30A eller 50A ladestrøm fordelt på op til tre batteripakker.

Phoenix 1+1-modellen giver 3A til et startbatteri og resten til et forbrugsbatteri. 24V-modeller er tilgængelige med 16A eller 25A ladestrøm. Adaptiv, intelligent og dynamiske opladning - også af Li-Ion batterier.

Robust udførelse, indbygget alarmrelæ, kapslingsklasse IP43 og konvektionskøling (blæserfri!) er blot nogle af Phoenix Smart IP43 kendetegn.
 


Alle vores kunder ønskes en god sommer!

Om Coromatic

Coromatic sikrer strøm og datakommunikation til forretningskritiske funktioner. Vi er her 24/7 for vores kunder, for at sikre høj tilgængelighed og produktivitet i produktionsanlæg, for at redde liv, for at sikre uafbrudt strømforsyning, og ved at beskytte miljøet ved energioptimering.
Vores kunder er finanssektoren, IT- og telekomudbydere, hospitaler, forsvaret og anden bygningskritisk infrastruktur. Coromatic tilbyder rådgivning, drift, service og vedligehold. Vi designer, bygger og driver energieffektiv, teknisk infrastruktur. Coromatic har mere end 500 medarbejdere, og har leveret løsninger og services til mere end 5000 virksomheder i Norden. EQT har aktiemajoriteten i Coromatic.

 

Coromatic A/S, Agerhatten 5, DK-5220 Odense SØ | +45 66 17 62 60 | info@coromatic.dk  | coromatic.dk |  © Coromatic
DanmarkFinland | Norge | Sverige
Denne e-mail sendes til mette.bott@coromatic.dk  | Afmeld