Genom oavbruten drift 24/7 tillhandahåller vi hög tillgänglighet och produktivitet

Trafikverket säkrar kraftförsörjningen med Coromatic

– Redan idag har vi ett väl utbyggt reservkraftsnät för våra kommunikationssystem men nu förstärker vi ytterligare denna kritiska infrastruktur på fler platser i landet. Totalt handlar det om en utbyggnad med ett 90-tal anläggningar, säger Christer Jonsson, projektledare på Trafikverket.

Foto: Henning Larsen Architects

Coromatic bygger nytt datacenter till Uppsala kommun

Det nya datacentret kommer att leva upp till kommunens mycket höga krav på robusthet och driftsäkerhet. – Datacentret kommer vara en viktig del av den nybyggnation som vi nu genomför i stadshuset, säger Ole Olsen, enhetschef IT-infrastruktur på Uppsala kommun. Vi ser fram mot att arbeta nära Coromatic som var det företag som bäst kunde svara upp mot de krav Uppsala kommun hade avseende datacenter.

Hur kan Coromatic medverka i din kommuns beredskapsarbete?

Hur kan Coromatic medverka i din kommuns beredskapsarbete? MSB har lanserat sin överenskommelse om krishantering i kommuner (2019-2022). Det innebär att var och en av landets 290 kommuner ska göra en beredskapsplan och att det finns statliga medel för att bidra till investeringar för att stärka kommunens infrastruktur. Kontakta Coromatic idag för en översyn av er beredskap inför en kris eller annan samhällsstörning!

Connected Workplace

Alla verksamheter är idag digitaliserade på något sätt, affärsprocesser såväl som olika företagsövergripande funktioner. I detta är det självklart att vi hela tiden kan arbeta från olika platser och alltid vara uppkopplade. Inte minst på kontoret där vi tar för givet att vi kan röra oss från olika möten, gemensamma ytor och tillbaka till skrivbordet utan att tappa kontakt med nätverket och viktiga system. Här kan du läsa/ladda ner vår nya broschyr,

Vi hanterar driften av era verksamhetskritiska anläggningar

Som den ledande leverantören av lösningar för verksamhetskritiska anläggningar är en av våra främsta prioriteter och ett grundläggande element i vår verksamhet att säkerställa en trygg och pålitlig drift av kundernas verksamhetskritiska anläggningar. Oavsett om den verksamhetskritiska anläggningen är en uppkopplad arbetsplats, som en bank eller ett huvudkontor, ett sjuk-hus som behöver säkrad leverans av el eller kylning, eller om det är en UPS-installation, kan Coromatic bli er samarbetspartner och ta ansvar för driften av anläggningen med vårt hängivna och professionella team.

Event och seminarier

Coromatic arrangerar seminarier och event runt om i landet varje år. Vi deltar också i evenemang arrangerade av andra organisationer Titta gärna in här lite då och då, här hittar du uppdaterad information om vad som är på gång.

Närmast ställer vi ut på Stadsnätsföreningens Årskonferens 2019, den 18-20 mars i Göteborg. Den 5-9 maj är ni välkomna att besöka oss på Elfack 2019 i Göteborg i vår monter B01:20.

Om Coromatic

Coromatic säkrar tillgång till kraftförsörjning och datakommunikation för verksamhetskritiska anläggningar. Vi tillhandahåller hög tillgänglighet och produktivitet för våra kunder, vi räddar liv genom oavbruten drift 24/7, och optimerar energianvändningen för minsta möjliga miljöpåverkan.

Företagets kunder finns inom en mängd olika branscher som exempelvis bank och finans, sjukvården, försvaret och många andra organisationer där tillgång till kraftförsörjning och datakommunikation är avgörande.  Coromatic erbjuder rådgivning, underhåll och service. Vi designar, bygger och driver våra kunders tekniska infrastruktur med fokus på energieffektivitet.
 
Coromatic har mer än 500 anställda och har levererat lösningar och tjänster till mer än 5000 företag i Norden. EQT är huvudägare till Coromatic.

Coromatic HK, Ranhammarsvägen 20, port C, 168 67 Bromma, Stockholm |
08-564 605 90  | info@coromatic.se  | coromatic.se |  © Coromatic
DanmarkFinland | Norge | Sverige
Detta e-postmeddelande är skickat till charlotte.geeber@coromatic.se  | Avregistrera