Ny undersøgelse viser:
Store risici ved virksomhedsnedbrud – men ledelsen prioriterer ikke spørgsmålet

For tredje år i træk har Coromatic gennemført en undersøgelse af holdninger og prioriteringer blandt ansvarlige for virksomhedskritisk infrastruktur, som for eksempel datakommunikation og strømforsyning. 

Læs mere i vores nyeste whitepaper 'Are you in control?' og pressemeddelelsen:

Coromatic sikrer data- og kommunikationsnetværket på det gigantiske forskningsanlæg ESS

Forskningsanlægget til 14 milliarder kroner, som er delvist financieret af Danmark og Sverige, har valgt Coromatic som leverandør af det fysiske data- og kommunikationsnetværk.


Ny Servicedirektør i Coromatic

Per Stryhn tiltrådte den 1. december stillingen som Servicedirektør for Coromatic A/S. Han kommer fra en stilling som Servicedirektør i Siemens Building Technologies.
 

Skal du med på seminar i 2018?

2018 byder på oplevelser med Coromatic Academy, hvor vores specialister inden for køling og nødstrøm deler ud af deres viden på et niveau, der passer til dig.

Tjek oversigten over vores seminarer og events og meld dig til med det samme, hvis du vil være sikker på en plads.


Team Coromatic ønsker alle en Glædelig Jul!

Tak for samarbejdet i 2017. Vi ser frem til fortsat godt samarbejde i det nye år.

Husk at sætte lyd til julehilsenen!
 

Om Coromatic

Coromatic er førende leverandør af løsninger til kritisk infrastruktur, som for eksempel datacentre. Coromatic sikrer, at kundernes virksomhed fungerer uden afbrud ved, på en energieffektiv måde, at sikre adgang til strømforsyning og datakommunikation. Coromatic kan tage et helhedsansvar fra strategi og design til integration, vedligeholdelse og drift af kritisk infrastruktur.

Kunderne er datacentre, hospitaler, energisektoren, fremstillingsindustri, offentlige virksomheder og hovedkontorer. Coromatic har over 530 medarbejdere i Norden samt resten af verden og har til dato leveret løsninger til virksomheder i mere end 50 lande rundt om i verden. Coromatic ejes af EQT og medarbejderne

Coromatic A/S, Agerhatten 5, DK-5220 Odense SØ | +45 66 17 62 60 | info@coromatic.dk  | coromatic.dk |  © Coromatic
DanmarkFinland | Norge | Sverige
Denne e-mail sendes til mette.bott@coromatic.dk  | Afmeld