Hva kan man lære av en tid som denne, både som
nasjon og bedrift?

Kriser gir oss i Coromatic muligheten til å vise hva vi er gode for og viktigheten av den jobben vi gjør, selve kjernen i vår bedrift. Kriseberedskapen i Norge er viktigere enn noensinne og det er her vi bruker vår kompetanse på alle områder slik at vi kan opprettholde driften av kritisk infrastruktur.

Spennende eventer til høsten

Vi holder oss optimististe og gleder oss stort til vi kan invitere til planlagte eventer til høsten. Det vil bli dagsaktuelle temaer på agendaen hvor dere som deltagere får mye nyttig, og forhåpentligvis ny informasjon dere kan ta med dere inn i bedriften!

Kom i sparemodus!


Med en energibesparende datarom-løsning fra Coromatic ble det mulig for CGI å kutte ned på kostnadene. "Siden kjøling utgjør 30% av hele strømregningen, gir dette betydelige besparelser." sa Juha Snellman, Production Director hos CGI. 

 

Coromatic AS har tatt imot og, søker etter nye ansatte

Vi er fullt operative, og fortsetter å vokse. I den anledning har vi hatt flere stillinger ute hvor vi søker etter nye ansatte med ulik bakgrunn! Dette er både nyetablerte stillinger og erstatninger. Siden april har vi i tillegg fått inn fire nye ansatte.

Hvordan sikre seg mot strømbrudd forårsaket av lynnedslag? 

Sommeren sniker seg sakte, men sikkert på, og høysesongen for torden og lynnedslag er noe som følger med dette. Hva gjør du om strømmen går i matbutikken - og vet du hvor lenge dere klarer dere uten strømforsyning før skader oppstår? 

Konsekvensen av dette kan være inntektstap og ødelagte matvarer. Kontakt oss for å sikre strømforsyningen til din virksomhet.

Vær proaktiv!

Har det blitt gjort en risikoanalyse i alle ledd hos din bedrift? 

Digitalisering utfordrer dagens forretningsmodeller. Dette stiller helt nye krav til infrastrukturen, hvor tilsynelatende helt basale elementer som strømtilførsel og datakommunikasjon blir avgjørende for drift.

Virksomheter må fungere 24/7 og ledergrupper må ha tilgang til riktig informasjon fra hvor som helst og når som helst.
For å knytte infrastruktur og kritiske anlegg til forretningsstrategi har Coromatic utviklet en metode basert på tre steg: Analysere, håndtere & opprettholde.

Om Coromatic

Coromatic sikrer tilgang til strømforsyning og datakommunikasjon for virksomhetskritiske anlegg. Vi sørger for høy tilgjengelighet og produktivitet, redder liv gjennom avbruddsfri drift 24/7 og optimaliserer energiforbruket. 

Selskapets kunder finnes innen flere ulike bransjer som finans, helsevesenet, forsvaret og mange andre organisasjoner med behov for tilgang til strømforsyning og datakommunikasjon. 

Coromatic tilbyr rådgivning, drift og vedlikehold. Vi designer, bygger og drifter teknisk infrastruktur på en energieffektiv måte.
Coromatic har over 500 medarbeidere, og har levert løsninger og tjenester til over 5000 virksomheter i Norden. Coromatic er en del av E.ON konsernet.

Coromatic AS, Rosenholmveien 25, 1414 Trollåsen
+47 22 76 40 00  | post@coromatic.no | coromatic.no |  © Coromatic
DanmarkFinland | Norge | Sverige
Denne e-postmeldingen er sendt til kathrine.g.farstad@coromatic.no  | Avregistrer