Genom oavbruten drift 24/7 tillhandahåller vi hög tillgänglighet och produktivitet

Reflektioner från vår VD Erik Bertman

Coromatic har under sommaren fått nya ägare genom att E.ON köpt Coromatic. Detta är mycket spännande för oss på Coromatic med en stark industriell ägare som E.ON. Tillsammans kommer vi kunna hjälpa våra kunder genom att erbjuda en bredare produkt- och tjänsteportfölj. Både E.ON och Coromatic spelar en viktig roll i samhället genom att säkerställa att våra kunder kan driva sin verksamhet 24/7 på ett hållbart sätt.

Coromatic kommer att behålla sitt varumärke och organisation och över tid kunna arbeta ihop med olika delar av E.ON för att stärka vårt kunderbjudande. Vi på Coromatic håller fast vid vår mission om att säkra våra kunders verksamhet 24/7 genom att se till att de har strömförsörjning och dataanslutning.

Med Coromatic är E.ON redo att möta den fortsatta digitaliseringen

E.ONs förvärv av företaget Coromatic är nu genomfört. E.ON får därmed tillgång till spetskompetens inför Nordens växande digitalisering.

-Det känns fantastiskt roligt att affären nu är klar! Coromatic är inne i en spännande tillväxtfas, och jag ser stora möjligheter att utveckla attraktiva gemensamma lösningar för kunder inom industrin, fastighetsbranschen och datahallar, säger Marc Hoffmann, vd E.ON Sverige.

Coromatic case video Green Mountain

-Med Coromatic som partner får vi lösningar levererade efter våra önskemål. Kompetenta överlämningar och konkurrenskraft, samt deras kapacitet att driva och underhålla utrustningen löpande, säger Tor Kristian Gyland, CEO på Green Mountain.

Region Östergötland säkrar vård för en digital framtid

Genom oavbruten drift 24/7 räddar vi liv - Region Östergötland med 12 000 anställda ansvarar för merparten av sjukvården och specialistvården för de drygt 450 000 invånarna i Östergötland.

– Tillsammans med Coromatic har vi skapat en strategi och konkret handlingsplan för hur vi säkrar kraftförsörjningen för en digitaliserad vård, idag och i framtiden. Genom sin lokala serviceorganisation känner jag mig trygg i att vi inom Region Östergötland kan erbjuda våra patienter vård, även vid ett större elavbrott i landet, avslutar Per-Olov Eliasson, teknikutvecklare EL på Region Östergötland.

Kritiska Kontor

Alla verksamheter är idag digitaliserade på något sätt, affärsprocesser såväl som olika företagsövergripande funktioner. I detta är det självklart att vi hela tiden kan arbeta från olika platser och alltid vara uppkopplade. Inte minst på kontoret där vi tar för givet att vi kan röra oss från olika möten, gemensamma ytor och tillbaka till skrivbordet utan att tappa kontakt med nätverket och viktiga system.

Om Coromatic

Coromatic säkrar tillgång till kraftförsörjning och datakommunikation för verksamhetskritiska anläggningar. Vi tillhandahåller hög tillgänglighet och produktivitet för våra kunder, vi räddar liv genom oavbruten drift 24/7, och optimerar energianvändningen för minsta möjliga miljöpåverkan.

Företagets kunder finns inom en mängd olika branscher som exempelvis bank och finans, sjukvården, försvaret och många andra organisationer där tillgång till kraftförsörjning och datakommunikation är avgörande.  Coromatic erbjuder rådgivning, underhåll och service. Vi designar, bygger och driver våra kunders tekniska infrastruktur med fokus på energieffektivitet.
 
Coromatic har mer än 500 anställda och har levererat lösningar och tjänster till mer än 5000 företag i Norden.

Coromatic HK, Ranhammarsvägen 20, port C, 168 67 Bromma, Stockholm |
08-564 605 90  | info@coromatic.se  | coromatic.se |  © Coromatic
DanmarkFinland | Norge | Sverige
Detta e-postmeddelande är skickat till email-address@domain.tld  | Avregistrera